назад
30.11.16

У Машівці підписали меморандуми про співпрацю

29112016memorandummash

29 листопада у залі засідань Машівської районної державної адміністрації відбулося підписання Меморандуму про співпрацю з надання безоплатної правової допомоги мешканцям району між Машівською райдержадміністрацією, Машівською районною радою та Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Меморандум підписали голова райдержадміністрації Юлія Середа, голова районної ради Катерина Ткаченко та директор центру Людмила Бубир.

Цього ж дня, Людмила Бубир провела робочу зустріч з директором Машівського районного центру зайнятості Зоєю Галавур, на якій сторони обговорили можливість спільної діяльності щодо надання правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, та забезпечення доступу до правової допомоги. В ході зустрічі досягнуто домовленості щодо підготовки і реалізації спільних заходів, проектів, програм, круглих столів тощо. По закінченню зустрічі був підписаний Меморандум про співпрацю.29112016memorandummash2

Нагадуємо, що кожен, хто потребує безоплатної правової допомоги, доступу до он-лайн сервісів Мін’юсту може завітати до бюро правової допомоги заадресою:

с-ще. Машівка, вул. Незалежності, 111, тел. 9-14-11.