назад
15.05.18

У Мені та Сосниці відбулися спільні прийоми громадян

DSC 0009654315 травня 2018 року директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірини Протченко, директор Менського МЦ з надання БВПД Анатолій Єрмоленко спільно з керівником проектів Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Наталією Куліковою, заступником начальника управління землеустрою та охорони земель-начальником відділу землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області Ігорем Пузаном, начальником відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Світланою Федчун провели спільний прийом громадян у смт.Сосниця та м.Мена.

Під час прийому у Сосницькому бюро правової допомоги звернулося 4 особи. Питання з якими зверталися мешканці: підробки документів на оренду паю, невиплата орендної плати, індексація земельного паю, відмова в наданні земельної ділянки у власність, матеріальна допомога на оранку, збільшення відсотка орендної плати за пай, суборенда, розпаювання землі в колгоспах.DSC 00167654345

За отриманням правової консультації під час прийому у Менському МЦ з надання БВПД звернулось четверо громадян. Питання з якими звернулися мешканці: встановлення факту належності особі правовстановлюючих документів, порядок призначення субсидії безробітній особі, оформлення права власності на житловий будинок.

Бажаючі отримали інформаційні матеріали.DSC 0060765432

Захід організований Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини у співпраці з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області та Мережею правового розвитку в рамках реалізації проекту «Розвиток правової спроможності громад Чернігівської області» за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

За правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 09-00 год. до 18-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Героїв АТО, буд.9, тел.: (04644) 3-30-01. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.DSC 00698765432