назад

У Мукачеві відбулася робоча зустріч з адвокатами

adv 1    4 травня в м. Мукачево відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця, директора Мукачівського центру Костянтина Молнара та фахівців центрів з адвокатами, залученими до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

   Робоча зустріч відбулась у продовження наради з адвокатами, що пройшла 17 квітня в м. Ужгород. Учасники зустрічі обговорили питання, які потребують вирішення у процесі надання безоплатної вторинної правової допомоги,  питання оплати послуг адвокатів, пов’язаних із наданням БВПД  та ін.

adv 2
    За підсумками зустрічі було прийнято низку важливих проектів рішень, які мають суттєве значення для налагодження взаємодії адвокатів у роботі з Регіональним та місцевими центрами надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та забезпечення належного і своєчасного надання правової допомоги клієнтам, звітування адвокатів про надану правову допомогу, інших важливих для сторін питань.