назад

У Миколаєві налагоджували співпрацю задля захисту прав засуджених

Stryi zasudzeni2«Координація спільних можливостей в інтересах засуджених» – такою була тема круглого столу, що відбувся 22 жовтня у приміщенні Миколаївської виправної колонії № 50.

Мета заходу – налагодження співпраці та забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги засуджених та інших вразливих верств населення.

Спільне засідання адміністрації державної установи «Миколаївська виправна колонія № 50», керівництва Миколаївського районного відділу з питань пробації та Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулось в рамках виконання Меморандуму про співпрацю, підписаного між Координаційним центром з надання правової допомоги, Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України та Державною установою «Центр пробації».

Stryi zasudzeni1

В результаті учасники круглого столу склали протокол, згідно з яким вирішили визначити пунктом доступу до безоплатної правової допомоги приміщення для надання інтернет-послуг у адміністративній будівлі установи, посилити роз’яснювальну роботу із засудженими з питань надання безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).