назад

У Миколаєві обговорили необхідність належного інформування Регіонального центру про випадки затримання

{module Police_20.02}

Сьогодні, 20 лютого 2018 року, у приміщенні ГУ НП України в Миколаївській області за ініціативи директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Валентина Чистого та головного спеціаліста відділу уповноважених Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Управління забезпечення прав людини МВС України Олександра Синьова відбулась зустріч з представниками Управління Національної поліції України в Миколаївській області.

Проводив захід заступник начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Іван Виговський. До участі у робочій нараді також долучились представники Управління патрульної поліції у місті Миколаєві, Слідчого управління, Організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування та інші відповідальні особи Головного управління НПУ.

Метою зустрічі було забезпечення належного виконання Меморандуму про співпрацю між Національною поліцією України та Міністерством юстиції України у сфері надання безоплатної правової допомоги від 12 лютого 2016 року. Під час заходу були розглянуті проблемні питання, вирішення яких потребує участі керівництва ГУ НП України в Миколаївській області, зокрема, належного інформування Регіонального центру про випадки затримання та вчасного забезпечення надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам.

У ході ділової розмови сторони дійшли згоди у тому, що необхідно визначити контактних осіб для проведення консультацій і розроблення пропозицій щодо спільної реалізації завдань та заходів, визначених Меморандумом.28058968 1629260913828742 5116964925385947917 n

Під час зустрічі розглядались також й інші питання, пов’язані із співпрацею організацій.

Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43 або зателефонувати на цілодобову гарячу лінію: 0 (800) 213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).