назад

У Миколаєві проведено інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО

{module stat6}28.08.2015 року Перший миколаївський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняв участь в інформаційному семінарі для військовослужбовців та учасників АТО, які перебувають на обліку в Центральному районному центрі зайнятості м. Миколаєва на тему: «Заходи правового консультування та соціально-психологічна адаптація військовослужбовців».

 

Під час проведення семінару начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Вікторією Царьовою проведено роз’яснення  про порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги, які їм можуть бути надані.

В рамках проведення семінару зазначалось про те, що разом із заявою про надання безоплатної вторинної правової допомоги особа повинна подати документи, що підтверджують її належність до однієї з категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.DSC00347

Вікторія Царьова зосередила увагу на тому, що безоплатна вторинна правова допомога фактично надаватиметься адвокатами, з якими Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області укладено контракти.

В межах проведення заходу, вперше Вікторія Царьова використала особисто розроблену комп’ютерну презентацію на тему: «Порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги», за допомогою якої в інтерактивній формі і наочно донесено до учасників семінару важливу інформацію.DSC00341

На завершення семінару представниками Першого миколаївського місцевого центру з НБВПД та Центрального РЦЗ підписано договір про співпрацю. Умовами договору передбачено спільне надання безоплатної правової допомогинезахищеним верствам населення з якими працює Центральний районний центр зайнятості.