назад
15.02.17

У Охтирці відбудеться круглий стіл

SUR anons17 лютого 2017 року о 10.00 у Охтирській районній державній адміністрації (м. Охтирка, вул. Київська, б. 1), відбудеться круглий стіл на тему: «Актуальні аспекти соціального захисту учасників АТО».

 

Захід  запланований за участі заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентини ВОЛОБУЄВОЇ.

Учасниками круглого столу, зокрема, стануть директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара КОЗИР, директор Конотопського місцевого центру з надання БВПД Олександр МУХА, директор Сумського місцевого центру з надання БВПД Валентина ТРОШЕЧКО та директор Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Микола ГУДІМА.

Будуть розглянуті такі теми, як «Судова практика при звільненні з роботи через укладення контракту», «Особливості припинення військової служби у зв’язку з закінченням контракту», «Пошук роботи та здобуття нової професії демобілізованим», «Забезпечення соціальних пільг учасникам АТО; («монетизація» пільг учасникам АТО)», «Співпраця органів місцевого самоврядування – (ОМС) з системою БВПД щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО», «Виплата грошової допомоги до 5 травня», «Підготовка параюристів та практика залучення до надання безоплатної правової допомоги та місцевих громад» та «Тенденції об’єднання учасників АТО в громадські організації».

 

О 09.30 відбудеться реєстрація учасників.