назад

У ПЕРШИЙ ДЕНЬ РОБОТИ У СИСТЕМІ БВПД АДВОКАТ ЛЮДМИЛА РЕНГАЧ ПОЗИТИВНО ВИРІШИЛА СПРАВУ НА СТАДІЇ ДОСУДОВОГО ВРЕГУЛЮВАННЯ

Odessa Rengach28 жовтня 2015 року до Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся інвалід з питанням представництва його інтересів у суді.

 

 

 

28 жовтня 2015 року до Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся інвалід з питанням представництва його інтересів у суді.

Клієнтом місцевого центру було укладено із підрядною організацією договір побутового підряду, проте підрядником допущено істотні відступи від умов договору: монтаж ПВХ-конструкцій (пластикових вікон) був виконаний неналежним чином та призвів до їхньої деформації.

Місцевим центром видано доручення та призначено адвоката Людмилу Ренгач для складення позовної заяви та представництва інтересів клієнта в суді.

Людмила Олексіївна ознайомившись з матеріалами справи, розтлумачила клієнту його права та порадила перед зверненням до суду, спробувати врегулювати це питання з підрядником в претензійному порядку.

Адвокат звернулась до підрядника із відповідною претензією щодо неякісно виконаних робіт та вимогою виправити допущені недоліки. Підрядник, в свою чергу, погодившись із вимогами, викладеними у претензії, усунув недоліки, допущені в його роботі.