назад
11.01.18

У Полтаві завершився конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання БВПД

DSC 0289

11 січня 2018 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській  області завершився  другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Подати документи  на конкурс мав змогу кожен адвокат. Під час першого етапу конкурсу члени  конкурсної  комісії брали до уваги стаж адвокатської діяльності, наявність або відсутність застосування до адвокатів дисциплінарних стягнень, результат проходження дистанційного конкурсу. За результатами засідання комісії до проходження у наступному етапі відбору було допущено 81-го претендента.

Другий етап конкурсу відбувся у форматі індивідуальних співбесід з адвокатами, яких оцінювали за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, беручи до уваги комунікабельність, емоційну врівноваженість, кращі приклади надання правової допомоги.

Оцінювання адвокатів проводили члени конкурсної комісії під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий – перший заступник начальника ГТУЮ у Полтавській області Дар’я Бриндак, голова Ради адвокатів Полтавської області Володимир Скукіс,  заступниця голови Полтавського окружного адміністративного суду Людмила Єресько,  адвокат Олексій Козленко, заступник директора Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого,  адвокат Олександр Лемешко,   директорка  Другого Полтавського МЦ з надання БВПД Людмила Бубир та головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, секретар конкурсної комісії  Дарина Бурба.DSC 0300

Результати конкурсного  відбору адвокатів будуть оприлюднені на офіційному сайті Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області у терміни, визначені Порядком і умовами проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженого постановою КМУ від 28 грудня 2011 р. № 1362 (у редакції постанови КМУ від 9 серпня 2017 р. № 575).DSC 0306

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).