назад

У Пустомитах обговорювали законодавчі зміни щодо посилення захисту права дитини на належне утримання

1 Сentr zustrich19 березня 2018 року фахівець Пустомитівського бюро правової допомоги Андрій Ільків провів робочу зустріч із заступником начальника Пустомитівського районного відділу державної виконавчої служби Тарасом Рослюком.

Зустріч мала на меті обговорення змін, внесених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів» та їх застосування на практиці.

Як зазначив заступник начальника ВДВС, зміни до законодавства дали позитивний результат, позаяк кількість осіб, які ухилялись від сплати аліментів, суттєво зменшилась. Також працівниками служби до суду скеровуються справи про притягнення неплатників до адміністративної відповідальності, з метою залучення їх до суспільно корисних оплачуваних робіт.

За результатами зустрічі сторони домовились про подальшу активну співпрацю.

Нагадаємо, за детальною інформацією з питань одержання правової допомоги звертайтесь у Перший львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт.тел.(032) 237-08-09.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).