назад
17.03.16

У рамках виконання Меморандуму про співпрацю проведено робочу зустріч

reg170320168

17 березня 2016 року в.о. начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Армеєва провела робочу зустріч із працівниками Полтавської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№64).

Під час зустрічі Людмила Армеєва розповіла про аспекти діяльності системи надання безоплатної вторинної правової допомоги, окреслила коло осіб, які мають право на її отримання, а також підстави і порядок її надання.

Під час зустрічі сторони провели дискусію з питань реалізації захисту прав людини, а також обговорили механізми подальшого співробітництва в рамках підписаного 25 лютого цього року Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром та Управління державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

Працівникам Полтавської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№64) було роздано інформаційні листівки про систему безоплатної правової допомоги в Україні.reg1703201699