назад
22.03.16

У рамках виконання Меморандуму про співпрацю проведено робочу зустріч

regionalnuy21032016

21 березня 2016 року в.о. начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Людмила Армеєва в рамках виконання Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром та Управління державної пенітенціарної служби України в Полтавській області, підписаного 25 лютого цього року, відвідала Надержинщинську виправну колонію управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№65).

Під час зустрічі з керівництвом установи обговорено питання реалізації проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» в частині реалізації захисту прав людини. У свою чергу, Людмила Армеєва розповіла про аспекти діяльності системи надання безоплатної вторинної правової допомоги, окреслила коло осіб, які мають право на її отримання, а також підстави і порядок її надання.

Працівникам Надержинщинської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№65) було роздано інформаційні листівки про систему безоплатної правової допомоги в Україні.