назад
04.07.16

У регіонах розпочалися інтерв’ю претендентів на посади керівників бюро правової допомоги

odesa 04 07Сьогодні, 4 липня, в регіонах розпочався третій етап конкурсу з відбору начальників/заступників начальників бюро правової допомоги – інтерв’ювання претендентів.

Конкурсні комісії працюють у 23-х областях та, як очікується, проведуть інтерв’ю із 2469 претендентами на посади керівників бюро правової допомоги. Нагадаємо, саме стільки кандидатів, які заповнили он-лайн заявки на участь у конкурсі, пройшли його другий етап – дистанційний навчальний курс «Вступ до системи безоплатної правової допомоги», та були запрошені до інтерв’ю.

Інтерв’ювання претендентів здійснюють конкурсні комісії (переглянути склад конкурсних комісій можна тут і тут), близько 2/3 складу кожної з яких є представниками громадських організацій, які опікуються надання сервісних послуг для мешканців своїх громад.

Відповідно до порядку проведення конкурсу інтерв’ю триватимуть у регіонах до 15 липня включно.

Бажаємо усім кандидатам успіху!

Прийняття на роботу здійснюватиметься директорами відповідних регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 02 липня 2012 р. № 967/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03 липня 2012 р. за № 1091/21403.

Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

kharkiv 04 07

Інтерв’ювання претендента у Харкові

sumy 04 07 2 500x260

Робота конкурсної комісії в Сумах

khmalnytsky

Інтерв’ювання претендента в Хмельницькому

 vinnytsia 500x240

Робота конкурсної комісії у Вінниці

rivne

Інтерв’ювання претендентки у Рівному

zhytomyr 500x301

Інтерв’ювання претендента в Житомирі


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook     YouTube YouTube     Google Google+  тTwitter