назад

У Регіональному центрі підбили підсумки проведеного внутрішнього аудиту

5Відповідно до плану проведення внутрішніх аудитів у територіальних відділеннях Координаційного центру з надання правової допомоги на I півріччя 2017 року у період з 13 по 24 березня поточного року аудиторською групою Координаційного центру проведено внутрішній аудит системи надання безоплатної правової допомоги Івано-Франківщини.

Результати аудиту обговорили на підсумковій нараді, яка відбулася 24 березня у приміщенні Регіонального центру під головуванням директора Михайла Євчука.

У ході наради фахівці Координаційного центру (заступниця начальника управління внутрішнього аудиту Олена Полоз та заступниця начальника відділу цього управління внутрішнього аудиту Олена Коросташовець) озвучили основні пункти проведеного аудиту, відзначили позитивні сторони роботи працівників центру та надали рекомендації з окремих напрямів роботи щодо їх удосконалення.

Під час проведення аудиту Олена Полоз та Олена Коросташовець відвідали та ознайомилися із роботою Коломийського, Калуського МЦ з надання БВПД та Рожнятівського бюро правової допомоги.

Олена Полоз позитивно відзначила тісну співпрацю та взаємодію Регіонального центру із підпорядкованими центрами, а також налагоджену роботу з адвокатами, які залучаються до надання безоплатної правової допомоги відвідувачам центрів.


{gallery}pictures/2017.03.27_аудит{/gallery}