назад
18.12.17

У Регіональному центрі планували роботу на поточний тиждень

SuR 171218 0118 грудня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області відбулася щотижнева робоча нарада за очільництва директора Олени Демченко, під час якої представники відділів звітували про наявний стан справ та планували свою діяльність на поточний тиждень.

Присутні обговорили стан підготовки до проведення Керівної ради, а також навчання для представників системи БВПД Сумщини, що відбудуться 21 грудня. На порядку денному стояло й питання підготовки до проведення конкурсу адвокатів.

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Наталія Рибалка доповіла щодо стану виконання документів.

SuR 171218 03

Крім того, головний спеціаліст відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Вікторія Бардак розповіла про результати діяльності відділу на сьогодні.

«За період з 1 листопада по 18 грудня 2017 року на сайті Регіонального центру було розміщено 265 інформаційних матеріалів та 7 постів на сторінці в соціальній мережі Facebook. За результатами моніторингу присутності згадувань про систему БПД Сумщини в ЗМІ у листопаді ми створили медіазвіт. Також представники відділу здійснили наповнення дайджесту із зазначенням найбільш резонансних матеріалів за минулий місяць та даними про позитивні адвокатські практики», – говорить вона.

SuR 171218 02

У межах наради представники відділу внесли свої пропозиції щодо створення подальших планів роботи Регіонального центру та системи БПД Сумщини.

SuR 171218 05

До того ж, 18 грудня відбулася скайп-нарада під головуванням директора Регіонального центру Олени Демченко. Участь у ній взяли директори місцевих центрів з надання БВПД Сумщини.

SuR 171218 04

Вони обговорили нагальні питання та спланували подальшу роботу.