назад
07.04.17

У Регіональному центрі провели робочу зустріч із представниками фонду «Відродження»

SuR 2017 04 066 квітня у стінах Регіонального центру директор Олена ДЕМЧЕНКО та заступник директора Валентина ВОЛОБУЄВА приймали представників Міжнародного фонду «Відродження» Василину ЯВОРСЬКУ та керівника Експертного центру з прав людини Юрія БЄЛОУСОВА. Метою робочої зустрічі стало обговорення робочих моментів та планів співпраці.

Менеджер Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» Василина ЯВОРСЬКА розказала про місію програми – запобігати порушенням прав людини, сприяти впровадженню в Україні ефективного антидискримінаційного законодавства та практики, сприяти доступу малозабезпечених і вразливих груп до правосуддя та правової допомоги. У рамках сприяння розвитку відкритого суспільства в Україні на основі демократичних цінностей, діяльність системи БВПД на Сумщині може зацікавити фонд.

Валентина ВОЛОБУЄВА зазначила: «Мета нашої діяльності – захист прав незахищених груп населення. Тож ми повністю відкриті до співпраці для забезпечення поваги до прав людини, протидії жорстокості та дискримінації».

Довідково: Міжнародний фонд «Відродження» заснований видатним філантропом Джорджем СОРОСОМ у 1990 році. МФВ – одна з найбільших благодійних фундацій в Україні, національний фонд, що входить до глобальної мережі Фундацій відкритого суспільства (Open Society Foundations).

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0 (800) 213 103