назад
11.09.17

У Регіональному центрі провели щотижневу робочу нараду

SuR 170911 0111 вересня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області відбулася щотижнева робоча нарада під очільництвом директора Олени Демченко. Участь у нараді взяли представники відділів центру, котрі звітували про результати діяльності відділв та планували роботу на поточний тиждень.

Зокрема, пристуні обговорили графік виїздів “мобільних точок доступу” до системи БВПД у межах проекту “Я маю право”. 

Так 12 вересня робоча група буде працювати у селищах Кириківка та Ямне Великописарівського району.

Також 14 вересня представники “мобільних точок доступу” до БВПД Сумщини здійснять виїзд до смт. Вільшана та с. Коровинці, що на Недригайлівщині.

Крім того, присутні прослухали звіти про роботу контактного центру Регіональног оцентру з надання БВПД у Сумській області (доповідач – начальник відділу Олексій Рибалка) та відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надаівачів (доповідач – заступник начальника відділу Юлія Омельченко).

SuR 170911 02

Активні обговорення точилися щодо проведення заходів з нагоди святкування Дня юриста. Також учасники наради планували заходи до “Спартакіади працівників безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області”.

 

Довідково

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0 (800) 213 103.