назад

У Регіональному центрі триває конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

IMG 3Cьогодні, 10 січня 2018 року, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області триває конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою КМУ від 11.01.2012 №8.

До складу конкурсної комісії з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги увійшли представники: Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області – директор Ігор Микитин, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Наталія Мелян, начальник організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Орест Шот; Головного територіального управління юстиції у Львівській області – в.о. начальника Роман Мазур; Пустомитівського районного суду Львівської області – суддя Євген Данилів та представник Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації Андрій Болюбаш.

Загалом упродовж дня у співбесіді взяли участь 22 адвокати.

За словами Ігора Микитина, претенденти достойно презентували адвокатський «цех», але не до кінця розуміють умови, в яких працюють адвокати БВПД.

IMG 1

Нагадаємо, відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 13.11.2017 № 4300/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 18 листопада 2017 року по 23 січня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).