назад
06.10.17

У Регіональному центрі урочисто відзначили День юриста

SuR 171006 256 жовтня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області урочисто відзначили День юриста

Із вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Валентина Волобуєва. «Переконана, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть нам здобути ще більшу повагу громадян, підвищити їхню довіру до нашої діяльності. Бажаємо всім причетним до юридичної справи професіонального росту, вдячних клієнтів, успішних справ та звичайно міцного здоров’я, щастя та сімейного благополуччя», – зазначила вона.

SuR 171006 21

Під час урочистої частини святкування відбулося нагородження працівників Регіонального центру за високі досягнення в професійному полі. Так, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків пов’язаних з реалізацією державної правової політики Подякою Міністерства юстиції України відзначено начальника відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Наталію Поставську.

SuR 171006 22

 

Заохочувальною відзнакою Координаційного центру з надання правової допомоги нагороджено начальника відділу забезпечення роботи контактного центру Олексія Рибалку.

SuR 171006 24

 

За ініціативи голови обласної ради грамотою Сумської обласної ради нагороджено начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимира Жалковського.

SuR 171006 23

 

Грамоту міського голови за зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та значний внесок у розбудову правової держави отримав Вячеслав Ісайкін.

 

Тож хочеться черговий раз привітати всіх юристів та висловити їм вдячність за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян.