назад

У Регіональному центрі відбулося засідання керівної ради системи БПД Прикарпаття

1У приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області 26 лютого відбулось засідання керівної ради з метою розгляду удосконалення системи БПД.

2

На зустрічі керівного складу обговорювались питання вдосконалення системи безоплатної правової допомоги, оптимізація функціональної структури регіонального й місцевих центрів з надання БВПД в області. Зокрема, проведення виїзних зустрічей до місцевих центрів з метою обговорення зазначених вище питань з їх працівниками задля забезпечення належного функціонування центрів, збереження кадрового потенціалу серед юристів. Важливо донести працівникам, що їх робота є дуже важлива та оцінюється не за тим, на якій вони посаді, а за результатом. Ці зміни не мають на меті зменшити їх заробітну плату, а навпаки збільшити.

3

Участь у заході взяли директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук і його заступник Володимир Ковальчук, директори Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД Віталій Стусяк, Коломийського місцевого центру з надання БВПД Василь Дутчак, в.о. директора Калуського місцевого центру з надання БВПД Ольга Жиркова та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального  центру з надання БВПД в області Зіновій Білоус.

4


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)