назад
18.12.17

У Регіональному центрі вітали з Днем адвокатури України

SuR 171218 1118 грудня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області адвокатів Сумщини вітали з професійним святом.

За значний особистий внесок в розбудову і розвиток системи БПД, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня адвокатури України Почесну грамоту міського голови отримала адвокат Ольга Сінько. Також грамотами міського голови нагороджені адвокати Андрій Гулаков, Сергій Пашков та Тетяна Прихожай.

Директор Регіонального центру Олена Демченко привітала присутніх з професійним святом та висловила своє захоплення успіхами представників адвокатури регіону. «Ваша праця є надзвичайно важливою як для українського суспільства в цілому, так і для кожного громадянина окремо. Тож бажаю, щоб Ваша робота була завжди гідно оцінена та вшанована. Нехай Ваш професіоналізм та компетентність стануть зразком істинного служіння благородній меті», – зазначила вона.

Колектив Регіонального центру приєднується до привітань та, в свою чергу, зичить всім представникам адвокатури міцного здоров’я, натхнення, невичерпної енергій та особистих звершень.