назад

У Регіональному центрі з надання БВПД проводиться аудит

gol

З 21 листопада до 09 грудня 2016 року працівники відділу внутрішнього аудиту Координаційного центру з надання правової допомоги проводять перевірку діяльності Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Рівненській області.

Відповідно до наказу директора Координаційного центру, аудит проводять заступник начальника відділу внутрішнього аудиту Олена Полоз та головний спеціаліст відділу Олена Коросташовець.

Вчора, у перший день проведення аудиту, Василь Овдіюк ознайомив працівників Координаційного центру з діяльністю Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області, а опісля провів спільну нараду з працівниками КЦ, директором Рівненського місцевого центру, а також з керівниками структурних підрозділів Регіонального центру.

1

Запрошуємо адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, за наявності заяв та пропозицій щодо вдосконалення системи БПД поспілкуватися з аудиторами у приміщенні Регіонального центру з надання БВПД за адресою вул. Кавказька, 7, каб. 5.