назад
17.06.16

У Регіональному центрі з надання БВПД у Кіровоградській області відбулось засідання Керівної ради

DSCN023614 червня 2016 року, в приміщенні Регіонального центру з  надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області, відбулось засідання Керівної ради.
На нараді обговорювались робочі питання, пов’язані з формуванням штатних розписів місцевих центрів з надання БВПД, підготовкою звітної інформації про виконання планів надання БВПД у Кіровоградській області, станом виконання адвокатами доручень та подання актів надання БВПД.
У роботі Керівної ради взяли участь співробітники Регіонального центру з надання БВПД на Кіровоградщині: Леонід Кропліс, директор установи, Олена Шишкарьова, заступник директора, Наталія Зінов’єва, головний бухгалтер та начальники відділів.
На заході також були присутніми директори місцевих центрів з надання БВПД, котрі представили для ознайомлення проекти штатних розписів місцевих центрів з надання БВПД, під час обговорення яких були внесені відповідні зміни.
Протягом наради Олена Шишкарьова звернула увагу присутніх на дотриманні термінів підготовки звітної інформації про виконання планів надання БВПД.
Дмитро Вержицький, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповів про стан виконання адвокатами доручень та наданні актів.
Наприкінці засідання Леонід Кропліс наголосив на важливості плідної співпраці між місцевими центрами та готовності Регіонального центру всебічно сприяти та допомагати в роботі.

20160614 123310

DSCN0249