назад

У Регіональному центрі з надання БВПД у Сумській області пройшла щотижнева робоча нарада

IMG 52698 липня в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області пройшла щотижнева робоча нарада під очільництвом заступника директора Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Валентини Волобуєвої. На нараді представники відділів відзвітували щодо успішності власної роботи та обговорили хід виконання поточних завдань.

Валентина Волобуєва проінформувала присутніх щодо старту роботи “мобільних точок доступу” до системи БВПД за дорученням міністра юстиції України Павла Петренка. Як повідомила вона, мобільні точки доступу до безоплатної вторинної правової допомоги розпочнуть свою роботу 11 серпня. До консультування громадян долучаються представники Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області, Сумського місцевого центру з надання БВПД, Конотопського місцевого центру з надання БВПД, Шосткинського місцевого центру з надання БВПД, Охтирського місцевого центру з надання БВПД та підпорядкованих їм бюро правової допомоги.

Щодо роботи відділу забезпечення якості та підвищення кваліфікації її надавачів звітувалазаступника начальника відділу Юлія Омельченко.

«Нами було проведено звірки даних по вразливим катерогіям громадян. Всього ми проаналізували 488 актів БВПД. За результатами моніторингу виявлено 49 осіб, які підпадають під вразливі категорії», – говорить Юлія Омельченко.

Крім того, відділом забезпечення якості та підвищення кваліфікації її надавачів було проведено звірку на предмет виявлення нової категорії – «засуджені». За результатами аналізу даних із 488 актів 73 підпадали під нову категорію.

Про роботу відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації доповіла головний спеціаліст Вікторія Бардак.

«За період з 1 по 31 липня на офіційному сайті Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було опубліковано 129 інформаційних матеріалів. У соціальній мережі Facebook задля ефективнішого інформування громадськості ми опублікували 16 матеріалів», – говорить Вікторія Бардак.

Довідково про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0 (800) 213 103.