назад

У Рівному розпочалося інтерв’ювання претендентів на посади керівників Бюро правової допомоги

2

Сьогодні, 4 липня, в Україні розпочався третій етап конкурсу з відбору керівників Бюро правової допомоги, який полягає у проведенні інтерв’ювання претендентів.

Конкурсна комісія працює і в Рівненській області. Планується, що інтерв’ю пройдуть з 118 претендентами на посади керівників Бюро правової допомоги. Саме стільки кандидатів з Рівненщини заповнили он-лайн заявки на участь у конкурсі, пройшли його другий етап – дистанційний навчальний курс «Вступ до системи безоплатної правової допомоги», та були запрошені до інтерв’ю. Всього в 23-х областях України конкурсні комісії проведуть інтерв’ю із 2469 претендентами на посади начальників Бюро правової допомоги. 

Інтерв’ювання претендентів здійснюють конкурсні комісії (переглянути склад конкурсних комісій), значну частину яких становлять представниками громадських організацій, які опікуються надання сервісних послуг для мешканців своїх громад.

Відповідно до порядку проведення конкурсу, інтерв’ю триватимуть у Рівному до 12 липня включно.

1

Прийняття на роботу здійснюватиметься директорами відповідних регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 02 липня 2012 р. № 967/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03 липня 2012 р. за № 1091/21403.

Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.