назад

У Рівному відбувся семінар-практикум на тему «Вступ адвоката у справу: початкові дії»

гол

Сьогодні, 16 березня, у Регіональному центрі пройшов семінар-практикум для адвокатів, які успішно пройшли конкурс та уклали контракти з центрами з надання БВПД, «Вступ адвоката у справу: початкові дії», організований Офісом громадського захисту

Захід провели директор Регіонального центру Василь Овдіюк, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Світлана Бідюк та адвокат-наставник Офісу громадського захисту Юрій Бондар.


2


Спершу керівник Регіонального центру роз’яснив присутнім порядок дій адвоката після прийняття доручення центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Василь Овдіюк детально зупинився на питанні конфлікту інтересів, питаннях, пов’язаних з участю у справі іншого захисника, а також прибутті адвоката до відповідного органу.


1


У свою чергу начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Світлана Бідюк висвітила питання захисту особи під час адміністративного затримання, а також захисту особи, до якої застосовано адміністративний арешт.


3


Адвокат-наставник Офісу громадського захисту у кримінальних провадженнях Юрій Бондар під час свого виступу роз’яснив питання захисту особи, затриманої за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, вступу у справу на стадії досудового розслідування, вступу у справу на стадії судового провадження, а також участі захисника при проведенні окремої процесуальної дії.


4


Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).