назад

У Ромнах обговорювали питання безпечності та якості харчових продуктів

KoM 2017 05 16 Romny seminar16 травня на базі Роменської районної державної адміністрації пройшов семінар на тему: «Підходи до визначення кратності перевірок, що стосуються безпечності та якості харчових продуктів. Аналіз Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Головний спеціаліст Роменського бюро правової допомоги Яна Цюпка  взяла участь у заході.

 

Організатори семінару – провідні фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області. Присутніми були розглянуті наступні питання: законодавство про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів; державне регулювання у сфері безпечності харчових продуктів та повноваження державних інспекторів; засади та порядок здійснення державного контролю; застосування санітарних заходів для захисту здоров’я людей; правове та санітарне забезпечення діяльності ринків, тощо. Фахівець  бюро надала інформацію присутнім про основні напрямки діяльності Роменського бюро правової допомоги, зокрема, з питань захисту прав споживачів в сфері безпечного споживання харчових продуктів.

KoM 2017 05 16 Romny seminar2

 

Вона  розповіла  про роботу  операторів  системи безоплатної правової допомоги України та єдиний телефонний номер 0 800 213 103, а також проанонсувала роботу контакт-центру системи безоплатної правової допомоги, що працює в тестовому режимі в Сумах. Яна Цюпка поширила візитні картки з контактними даними бюро та буклети «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник», що видані Координаційним центром з надання правової допомоги.

KoM 2017 05 16 Romny seminar1

Довідково:
Роменське бюро правової допомоги обслуговує населення міста Ромни та Роменського району, знаходиться за адресою (поштова адреса): бульвар Свободи, 1, м. Ромни, Сумська область, 42000, (приміщення райдержадміністрації)

Телефон зі стаціонарних номерів: (05448) 5-11-99, 5-10-66

Моб. тел.: +380988494066

E-mail: romenske@legalaid.sm.ua

 

0800213103 – цілодобово безкоштовно з усіх номерів