назад
03.08.17

У Середино-Буді відбулося засідання круглого столу «Разом проти насильства та дискримінації»

ShM 2017 08 03  sereduno buda  nasulstvo 13 серпня з ініціативи заступника начальника в Середино-Будськебюро правової допомогиТетяни Харченко було проведено засідання круглого столу на тему «Разом – проти насильства та дискримінації в сім’ї», в якому взяли участь представники служби у справах дітей Середино-Будської РДА, Середино-Будського районного центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту Середино-Будської РДА, інспектор районного сектору пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації.

Під час засідання було обговорено питання насильства в родині, що до цього спонукає, які фактори впливають та які наслідки має це для дітей.

«Прийнято вважати, що насильство в родинах – це проблема тільки неблагополучних родин, і майже завжди сімейне насильство пов’язане з пияцтвом і бідністю. Однак це зовсім не так, насильство властиве для всіх соціальних груп і не залежить від економічного становища родини в цілому. Тому необхідно більше приділяти уваги батькам щодо виконання своїх обов’язків по відношенню до дітей», – зазначила фахівець Середино-Будського бюро правової допомоги Тетяна Харченко.
Підсумком проведення круглого столу була домовленість про проведення у подальшому спільних інформаційно-правових заходів з метою недопущення вчинення насильства в сім’ях та попередження злочинності серед неповнолітніх.

Нагадуємо, що Середино-Будське бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м.С-Буда, вул. Троїцька,2, телефон: (05451)7-10-62.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213
103.