назад
13.07.17

У Середино-Буді відбувся правопросвітницький захід для учасників АТО

ShM 2017 07 13  sereduno buda ato 113 липня головний спеціаліст Середино-Будського бюро правової допомоги Ольга Мішкова провела інформаційну зустріч з учасниками АТО з метою обговорення найважливіших питань, які турбують військовослужбовців.

 

У ході зустрічі йшлося про медичну допомогу таким особам та членам їх сімей, соціальний захист (відпочинок, реабілітація, оздоровлення), можливості працевлаштування, виділення земельних ділянок, надання матеріальної допомоги.

 

Фахівець бюро правової допомоги розповіла присутнім щодо можливості отримання первинної та вторинної правової допомоги, повідомила про права та гарантії, передбачені чинним законодавством України для учасників бойових дій, а також пояснила, що безоплатна вторинна правова допомога ветеранам війни, у тому числі – учасникам бойових дій, іншим особам, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», надається з будь-яких питань.


Нагадуємо: Середино-Будське бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м. С-Буда, вул. Троїцька,2, телефон: (05451)7-10-62.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103.