назад
09.10.17

У Шепетівці працювали над удосконаленням професійних навичок фахівців місцевого центру та бюро

DSCN0087     У п’ятницю, 6 жовтня, в Шепетівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася нарада з працівниками, а також семінар. Участь у заходах взяли директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталія Стьопіна, директор Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль, керівники структурних підрозділів місцевого центру, зокрема й бюро правової допомоги.

     Володимир Бузиль ознайомив колег із показниками роботи центру та кожного бюро правової допомоги за дев’ять місяців 2017 року. Директор місцевого центру розповів, що за вказаний період Шепетівський місцевий центр з надання БВПД разом із підпорядкованими йому бюро видав 427 наказів про надання БВПД, зокрема 306 доручень адвокатам для представництва клієнтів у судах, а також 135 наказів про надання БВПД, за якими надання такої допомоги доручено працівникам центру та бюро.

     Крім того, Володимир Бузиль наголосив на необхідності докласти максимум зусиль для виконання пріоритетних завдань на четвертий квартал та для поліпшення якості надання громадянам правових послуг.

DSCN0090

DSCN0095

     Директорка Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталія Стьопіна обговорила з фахівцями системи безоплатної правової допомоги комплекс заходів у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту “Я МАЮ ПРАВО!”.

     Після наради очільниця регіонального центру провела семінар для працівників місцевого центру і бюро на тему: ”Підготовка документів процесуального характеру та представництво інтересів клієнтів у суді”. Наталія Стьопіна розповіла колегам про особливості підготовки позовних заяв та інших процесуальних документів, вимоги до роботи адвокатів на етапах збирання доказів та представництва інтересів клієнтів у судовому процесі, ілюструючи сказане прикладами з власної адвокатської практики.

     Завершили робочий день практичним заняттям на тему: “Діловодство в бюро правової допомоги”. Директор місцевого Володимир Бузиль та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ірина Школьнік допомагали працівникам удосконалити свій професійний рівень у підготовці службових документів.

*   *   *

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 44, тел. (03840) 4-00-15)

Білогірське бюро правової допомоги — смт Білогір’я, вул. Шевченка, 44, тел. (03841)2-04-68.

Ізяславське бюро правової допомоги — м. Ізяслав, вул. Жовтнева, 16а тел. (03852)2-61-70.

Нетішинське бюро правової допомоги — м. Нетішин, пр. Незалежності, 12 тел. (03842)9-04-05.

Полонське бюро правової допомоги — м. Полонне, вул. Л.Українки, 101 тел. (03843)2-03-52.

Славутське бюро правової допомоги — м. Славута, вул. Миру, 15 тел. (03842)7-06-14.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.