назад
13.07.16

У Шепетівці розповіли, як реалізувати та захистити права ВПО і учасників АТО

image 0.02.01.236ecdf09da55b57dea75fa28e4a1d92c9eedd2b3085a8eff39dfe300210d338 V     У вівторок, 12 липня, Юлія Школьнік, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, провела семінар для внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій в зоні АТО.

     «Мета заходу, – наголосила Юлія Школьнік, – розповісти внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО про їхні права і способи їх реалізувати та захистити при потребі».

     До участі в семінарі, який проводили у Шепетівському міськрайонному центрі зайнятості, запросили внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

     Фахівець місцевого центру ознайомила присутніх з державними соціальними стандартами та гарантіями забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб і учасників АТО, акцентувала їхню увагу на можливості отримання безоплатної правової допомоги у центрі, відповіла на запитання щодо вирішення конкретних проблем.

     Після завершення семінару Юлія Школьнік роздала учасникам заходу інформаційні пам’ятки «Актуальні питання та відповіді для внутрішньо переміщених осіб», розроблені Шепетівським місцевим центром з надання БВПД, та «Пільги учасникам бойових дій та особам, прирівняних до них», які підготували у Координаційному центрі з надання правової допомоги.

{gallery}img/novyny/2016/07_Lypen/13_01{/gallery}