назад

У Шосткинському місцевому центрі для учнів старших класів проведено «День відкритих дверей»

151208 21У рамках тижня «Всеукраїнського тижня права» 08 грудня 2015 року у Шосткинському місцевому центрі було проведено «День відкритих дверей» для учнів 10-11 класів Шосткинської загальноосвітньої школи № 9 на тему «Організація надання безоплатної правової допомоги в Україні».

 Інтеграторами центру Ольгою Правосуд і Юлією Зацаринною проведено екскурсію по центру та повідомлено, що місцевий центр складається з чотирьох відділів і учні разом з класними керівниками мали можливість познайомитись з роботою кожного відділу. Спеціалістами відділу попередньої роботи з клієнтами і  відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами детально висвітлено основні напрямки діяльності своєї роботи.

Під час заходу учні відвідали кабінет директора, де Микола Гудіма з задоволенням розповів про діяльність місцевого центру та зупинився на організації надання безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним верствам населення у цивільному та адміністративному процесах. Звернувшись до учнів керівник зауважив       , що молоде покоління – це майбутнє нації, яке повинно знати свої права та обов’язки, поважати закон та будувати європейську правову державу.

151208 22

 Як підсумок проведення «Дня відкритих дверей» інтегратори центру провели бесіду для учасників на тему: «Що таке безоплатна правова допомога? Як її отримати?». По завершенню зустрічі учням роздані інформаційні буклети.

151208 23