назад
02.12.15

У Шосткинському місцевому центрі проведено апаратну нараду

151202 1101 грудня 2015 року директором місцевого центру Миколою Гудімою проведено чергову робочу нараду, на якій були підведені підсумки та проаналізовано показники діяльності роботи Шосткинського місцевого центру за листопад, обговорено питання організації діловодства. Співробітниками центру проаналізовано та взято до уваги рекомендації, що були надані працівником Регіонального центру під час надання методично-консультативної допомоги місцевому центру.

Начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Катериною Мірошниченко висвітлено основні показники роботи місцевого центру за минулий місяць. Кількість клієнтів, які звернулися до центру склала 141 особа, з яких 90 осіб – це жінки, кількість зареєстрованих звернень клієнтів – 167, надано консультацій – 155, 5 осіб спрямовано до установ, організацій, з якою центром організовано співпрацю для надання правової допомоги по суті порушеного питання, прийнято 7 звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги; видано 5 доручень про призначення адвоката, складено 6 процесуальних документів. За категорією звернень переважають питання, які охоплюють соціальні, житлові, спадкові, житлові, сімейні правовідносини.

      Ольга Правосуд, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги зазначила, що працівниками відділу впродовж місяця проводилися робочі зустрічі, навчання, лекції, велась активна робота з органами місцевого самоврядування районів, які обслуговує центр щодо розвитку та прийняття програми безоплатної правової допомоги на території громад. Працівники центру приймали участь у семінарах, також місцевим центром» на базі Шосткинського міськрайонного центру зайнятості проведено круглий стіл «Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги».

Заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Павло Елькін прозвітував про роботу відділу. Зокрема зазначив, що видано 5 доручень про призначення адвоката, прийнято та оброблено 14 актів за дорученнями, виданими регіональним центром, а також повідомив, що вже є перша успішна справа адвоката.

Підбиваючи підсумки роботи за місяць, Микола Гудіма звернув увагу на усунення недоліків у веденні діловодства та наголосив, що згідно плану щодо усунення порушень необхідно надати інформацію щодо його виконання Регіональному центру до 01.12.15. У цілому ж керівник зазначив, що робота місцевого центру за місяць здійснювалася на належному рівні.