назад

У Шосткинському місцевому центрі проведено навчання керівниками регіонального центру

150805 0105 серпня 2015 року Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали директор регіонального центру Олена Демченкота начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Валентина Волобуєва. Керівники центру провели навчання для працівників місцевого центру, на якому були роз’яснені та обговорені питання, що стосуються організації щоденної роботи та підведені підсумки роботи Шосткинського центру за місяць.

Наприкінці зустрічі Олена Демченко звернула увагу на те, що сьогодні фахівці новостворених установ та адвокати пишуть нову історію центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Тому, важливо, щоб місцеві центри виправдали своє призначення – надання правової допомоги соціально незахищеним категоріям населення.

Зустріч з колегами стала досить корисною, оскільки обмін уже набутим досвідом надзвичайно важливий з огляду на те, що у всіх працівників, нещодавно відкритого центру, виникають певні питання.

В цей же день у Шосткинському місцевому центрі відбулась зустріч керівників регіонального центру з адвокатами. Наразі, було укладено контракт ще з одним адвокатом, який буде співпрацювати з місцевим центром.

150805 02