назад
21.10.16

У Широківському районі відкрито Бюро правової допомоги

7817 жовтня у смт. Широке Дніпропетровської області запрацювало Бюро правової допомоги, головне призначення якого – розширення доступу до якісної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги для населення району.

В урочистому відкритті взяли участь в. о. директора Другого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Пашко, начальники відділів управління соціального захисту населення Широківського району, адвокати та представники громадськості.

Юлія Пашко вітаючи присутніх, наголосила, що «зі створенням Широківського бюро у місцевих мешканців з’явиться постійний доступ до мережі державної безоплатної правової допомоги. Передусім, це важливо для найбільш соціально вразливих категорій громадян, які відтепер прямо на місці, нікуди не виїжджаючи, можуть отримати якісні юридичні консультації з різних питань. А також за необхідності скористатися послугами адвокатів за рахунок держави».

Під час заходу фахівці центру також докладно розповіли про всі послуги, які надаватиме бюро правової допомоги населенню району, розповсюдили інформаційні матеріали та відповіли на численні запитання.

Важливо, що одразу після відкриття, Широківське бюро правової допомоги прийняло своїх перших клієнтів. Наразі бюро надає громадянам юридичні консультації і роз’яснення з будь-яких правових питань, допомагає у складанні заяв, скарг та інших документів правового характеру, забезпечує мешканцям району доступ до електронних сервісів Мін’юсту.

Бюро знаходиться за адресою: смт. Широке, вул. Соборна, буд. 99 (1 поверх). Телефон 056-57-2-90-80. Графік роботи: пн. – чт. з 8.00 до 17.00, пт. з 8.00 до 15.45., сб. та нд. – вихідні.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2016/10/21_1{/gallery}