назад

У Сколе обговорювали питання здорового способу життя

Skole seminarСьогодні, 11 серпня 2017 року, в рамках святкування Міжнародного дня молоді у районному центрі соціальних служб сім’ї, дітей та молоді відбувся круглий стіл на тему: «Запорука життєвого успіху – здоровий спосіб життя».

Участь у заході взяла фахівець Сколівського бюро правової допомоги Христина Климух.

Під час круглого столу учасники обговорювали питання здорового способу життя, шкоди алкоголю, тютюну та наркотиків для організму людини.

Христина Климух розповіла про відповідальність за розпивання спиртних напоїв та куріння в громадських місцях, а також про кримінальну відповідальність за виготовлення, збут та вживання наркотичних речовин.

Також працівники районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді та бюро правової допомоги домовились про план заходів, що стосуються спільних виїзних прийомів до сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та проведення правовиховних лекцій в літніх таборах та на відпочинкових базах.

Нагадуємо, за детальною інформацією звертайтесь у Стрийський місцевій центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Сколівське бюро правової допомоги:

м. Сколе, майдан Незалежності, 9; конт.тел.(066)68-25-240.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).