назад
04.11.15

У Стамбулі розпочалася зустріч з розроблення основних принципів системи посилення правових можливостей

OSF logo RGB-1024x867Сьогодні розпочалося відрядження директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського до Стамбулу (Турецька Республіка) з метою участі у триденній робочій зустрічі з розроблення основних принципів системи посилення правових можливостей.

Зазначена зустріч пройде впродовж 4-6 листопада 2015 року та організована Фундацією відкритого суспільства у Нью-Йорку (ФВС).

ФВС є частиною неформальної мережі фундацій та організацій Open Society Foundations у більш ніж 50 країнах у всьому світі, яка підтримує низку програм з освіти, громадянського суспільства, медіа, прав людини та прав жінок.

Зустріч пройде у форматі триденного семінару за участі співробітників та партнерів ФСВ, а також гостей із різних країн – фахівців у сфері захисту прав людини та забезпечення доступу до правосуддя.

Його мета – обговорення з метою подальшої розробки, інституціоналізації та реалізації політик, які відповідатимуть на правові потреби найбільш незахищених – бідних і маргінальних верств суспільства – шляхом розширення їх доступу до отримання правової допомоги, а відтак доступу до правосуддя; закріплення відповідних політик на національному рівні.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter