назад
30.06.17

У Старокостянтинові обговорили проблеми, що виникають у адвокатів при наданні БВПД

адвокати     У п’ятницю, 30 червня, директор Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Петлюк спільно з головним спеціалістом відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами  Марією Гаврилюк  провели робочу зустріч з адвокатами, під час якої обговорили проблеми, що виникають у захисників при наданні безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

     Головний спеціаліст центру Марія Гаврилюк проаналізувала стан виконання адвокатами дорученьдля надання безоплатної вторинної правової допомоги та якість оформлення документів на оплату їхніх послуг — актів надання безоплатної вторинної правової допомоги та відповідних додатків до них.

     Як свідчить досвід роботи, адвокати найчастіше потребують роз’яснень щодо розрахунку розміру винагороди за надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, тож саме це питання розглянули найбільш детально.

     На завершення зустрічі адвокати обговорили інші важливі аспектиспівпраці між центром та захисниками і поділилися цікавим досвідом.

*   *   *

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Старокостянтинів, вул. Миру, 1/2, 1 поверх, тел. (03854) 4-54-75)

Красилівське бюро правової допомоги — м. Красилів, вул. Театральна, 1, тел. (03855) 4-26-60, 4-27-70.

Теофіпольське бюро правової допомоги — смт Теофіполь, вул. Б. Хмельницького, 9, тел. (03844) 3-16-84, 3-09-05.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.