назад
05.06.17

У Старокостянтинові відбулась зустріч зі слідчими поліції

поліція2     У п’ятницю, 2 червнядиректор Старокостянтинівського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Олександр Петлюк взяв участь у спільній нараді з працівниками Старокостянтинівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області.

     Під час наради Олександр Петлюк наголосив слідчим поліції на необхідності дотримуватися прав затриманих осіб під час здійснення досудового розслідування, а також нагадав вимоги Кримінального процесуального кодексу України до оформлення документів для залучення захисника, особливо на окрему процесуальну дію.

поліція1

     Під час заходу йшлося також про зміни до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, які набули чинності у січні цього року, в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     У результаті наради керівники місцевого центру і відділу поліції визначили проблемні питання у взаємодії підрозділів поліції зі Старокостянтинівським місцевим центром з надання БВПД та Регіональним центром з надання БВПД у Хмельницькій області. А відтак визначили першочергові заходи, які необхідно вжити для активізації співпраці щодо реалізації права громадян на безоплатну вторинну правову допомогу.

*   *   *

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Старокостянтинів, вул. Миру, 1/2, 1 поверх, тел. (03854) 4-54-75)

Красилівське бюро правової допомоги — м. Красилів, вул. Театральна, 1, тел. (03855) 4-26-60, 4-27-70.

Теофіпольське бюро правової допомоги — смт Теофіполь, вул. Б. Хмельницького, 9, тел. (03844) 3-16-84, 3-09-05.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.