назад

У Старокривинському будинку-інтернаті для громадян похилого віку провели прийом громадян

IMG 1208     Фахівці Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультували мешканців Старокривинського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів.

     26 травня директор місцевого центру Володимир Бузиль, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік побували у с. Старий Кривин Славутського району.

     Володимир Бузиль провів зустріч із працівниками і мешканцями Старокривинського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, під час якої розповів про напрями роботи Шепетівського місцевого центру з надання БВПД, зупинився на роз’ясненні Закону України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, відповів на запитання присутніх.

     Прийом мешканців будинку-інтернату провів Святослав Футій. До нього звернулося четверо громадян, яких, зокрема, цікавили питання дарування майна, соціального забезпечення та оскарження дій посадових осіб.

     Юлія Школьнік зустрілася із секретарем Старокривинської сільської ради, щоб обговорити питання взаємодії та співпраці у сфері надання безоплатної правової допомоги. Під час розмови вона розповіла про функції, які виконує Шепетівський місцевий центр для захисту порушених прав громадян в цивільному та адміністративному судочинстві.

     По завершенню зустрічі в приміщенні сільської ради розмістили друковані матеріали про безоплатну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/30_02{/gallery}