назад
30.01.17

У столиці пройшов тренінг зі стратегічного планування для керівників Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу

28 та 29 січня 2017 року у Києві відбувся другий з серії тренінгів зі стратегічного планування для керівників відокремлених підрозділів громадської організації «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу». Зустріч відбулася за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» та відділу з правоохоронних питань Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні (U.S. Embassy Kyiv Ukraine).

Тренінг провели експерти проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» Іванна Ібрагімова та Олександра Целіщева. Учасники заходу – керівники об’єднання та його відокремлених підрозділів з усіх регіонах України. Перший день тренінгу відвідали й директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський та менеджер програм/радник з правових питань Посольства США в Україні Олена Кустова.

Lw 10

Під час двох днів тренінгової сесії учасники обговорювали спільні підходи до написання стратегічних планів і проектних заявок та зв’язки між ними, критерії успішних проектів, методи аналізу ситуації та визначення проблем, пріоритетні напрями та зміни, які очікуються внаслідок діяльності громадської організації, а також працювали над формулюванням місії, бачення та цінностей організації.

Lw 7

Lw 2

Другого дня заходу співробітники Координаційного центру з надання правової допомоги Аліна Гладка, начальник організаційного управління, та Віталій Охріменко, помічник директора, поділилися з учасниками баченням розвитку міжрегіональних ресурсно-комунікаційних платформ, відкриття яких заплановане у цьому році.

Lw 3

Lw 9

Зустріч стала другою у серії заходів зі стратегічного планування діяльності «Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», що відбулася за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» у співпраці з відділом з правоохоронних питань Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні (U.S. Embassy Kyiv Ukraine). Перша зустріч зі стратегічного планування для керівників Всеукраїнського об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, нагадаємо, пройшла у Києві наприкінці листопада 2016 року.

Lw 11

Переглянути більше фотокарток заходу

ДОВІДКОВО

ГО «Всеукраїнське Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» є об’єднанням громадян, які здійснюють адвокатську та правозахисну діяльність, створене з метою підвищення кваліфікації адвокатів, які надають БВПД та захисту їхніх прав.

Членами об’єднання можуть бути адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, у тому числі ті, які надають таку допомогу pro bono, та які своєю активною діяльністю сприяють реалізації мети та завдань об’єднання.

У 24 областях та місті Києві функціонують відокремлені підрозділи об’єднання, до якого входять понад 1000 адвокатів.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook            YouTube YouTube            Google Google+       т Twitter