назад
12.12.16

У Сумах представники Регіонального центру провели робочу зустріч у Нацполіції

SuR 2016 12 09 nacpolicia 19 грудня у приміщенні Головного управління Нацполіції в Сумській області в рамках «Всеукраїнського тижня права» відбулася робоча зустріч заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Сумській області Валентини ВОЛОБУЄВОЇ та заступника начальника ГУ Нацполіції в Сумській області Володимира БАБИЧА. Зустріч відбулася у рамках  Меморандуму про співпрацю між Національною поліцією України та Міністерством юстиції України у сфері надання безоплатної правової допомоги.

На заході обговорили тему своєчасного повідомлення у Регіональний центр суб’єктами, які мають право на затримання осіб про затримання осіб, тобто, із дотриманням порядку виконання постанови Кабміну №1363 «Про затвердження Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою» із змінами і доповненнями.

У результаті заходу сторони досягли домовленості для недопущення в подальшому порушення прав затриманих  проводити робочі зустрічі щомісяця.