назад
28.10.16

У Сумах розпочала роботу постійна поліцейська комісія

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко увійшла до поліцейської комісії.

27 жовтня 2016 року відбулося перше засідання комісії, яка проводитиме відбір на службу в поліцію Сумщини і конкурси на заміщення вакантних посад. Перше організаційне засідання відбулось в Головному управлінні нацполіції області. Таємним голосуванням обрали голову комісії та секретаря.

До основних повноважень поліцейської комісії належить проведення відбору на службу в органи поліції, а також проведення конкурсу для призначення на вакантні посади в органи поліції.

 

Склад поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Сумській області відповідним наказом затвердив керівник поліції Сумщини Микола Лушпієнко.

 

 

До поліцейської комісії увійшли: Олена Демченко, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Сумській області (представник, визначений Міністром внутрішніх справ України), Юрій Деревяга, заступник начальника Департаменту інформаційної підтримки та координації «102» нацполіції України (представник, визначений Головою Національної поліції України), Тамара Прокопенко, заступник начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП (представник, визначений керівником територіального органу поліції), депутати обласної ради Валерій Толбатов та Едуард Пінчук (представники від громадськості).

 

На першому засіданні члени комісії затвердили склад робочої групидля забезпечення та проведення конкурсу на службу в поліцію Сумщини, а також наголосили на необхідності проведення конкурсу на заміщення вакантних посад слідчих та дільничних інспекторів поліції у відділах та відділеннях ГУНП області.