назад
05.11.15

У Сумах розпочато проведення каскадних тренінгів (День 1)

       151106 11Сьогодні, 05 листопада 2015 року, у приміщенні Центру підвищення кваліфікації та перепідготовки державних службовців у м. Суми Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумскій області та тренерами – модератами Олексієм Назаренко та Оленою Сомок розпочато проведення каскадного тренінгу для адвокатів системи.

       Тема проведеного тренінгу: «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій».

      Розпочато навчання вступними словами директора регіонального центру Олени Демченко, яка звернула увагу на важливість проведення заходів такого формату, адже кожний адвокат має можливість отримати кваліфіковану відповідь на конкретні питання по реальним справам.

151106 21

Поділився своїм практичним досвідом по захисту кримінальних проваджень про незаконний обіг наркотичних засобів голова Ковпаківського районного суду м .Суми Олег Чорнобай.

151106 23

 Також для обговорення теми захисту у кримінальних провадженнях щодо злочинів проти основ національної безпеки, забезпечення призиву та мобілізації, військові злочини були запрошені начальник слідчого відділу Управління СБУ в Сумській області Олександр Маслов

151106 24

та військовий прокурор Сумського гарнізону Роман Бакал.

 151106 25

Під час практичного заняття, адвокати брали активну участь у дискутуюванні прикладів захисту справ Європейського суду та із свого власного досвіду.

151106 26