назад
19.08.17

У Тростянці продовжується співпраця двох інституцій

OkM 2017 18 08 zustrich 118 серпня відбулася зустріч заступника начальника Тростянецького бюро правової допомоги Вячеслава Тютюнника з начальником Тростянецького сектору питань пробації Федором Нестеренко та особами, які перебувають на обліку.

Вячеслав Тютюнник детально зупинився на питаннях, які вирішуються судом під час виконання вироків (ст.537 КПК України) та успішних практиках адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на території Сумської області. Він також розповів про порядок залучення захисника у кримінальному провадженні підозрюваним, обвинуваченим, засудженим.

Наприкінці зустрічі до юриста звернулася особа, яку цікавило питання переліку правових послуг, які надаються у Тростянецькому бюро правової допомоги. Вячеслав Тютюнник детально зупинився на птанні щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги, соціальну програму Уряду України, що гарантує людям ефективний захист їхніх прав. А також про систему безоплатної вторинної правової допомоги, роботу Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області, місцевих Центрів та бюро щодо надання вторинної і первинної правової допомоги, співпраці з громадськими (правозахисними) організаціями. 

Детальну інформацію із питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги, можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213103.

Тростянецьке бюро правової допомоги: вул. Л.Татаренка, 4; (05458) 6-60-52.