назад
06.11.18

У «Центрі пробації» забезпечено дистанційний пункт прийому громадян

IMG 867706 листопада заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Олеся Пирковська спільно з начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Оленою Якубенко та начальником відділу правової інформації та консультацій Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлією Бойко забезпечили роботу дистанційного пункту прийому громадян у Державній установі «Центр пробації» в Чернігівській області.

За правовою допомогою звернулося 7 осіб, яких цікавили питання: виплати матеріальної допомоги у зв’язку з безробіттям, безкоштовного виділення земельної ділянки у користування, умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, права потерпілого у кримінальному провадженні, порядок виконання рішення суду.

Відвідувачі дізналися про загальнопросвітницький проект «Я маю право!» та отримали інформаційні буклети «Я маю право!» та «Безоплатна правова допомога».

Захід відбувся на виконання Меморандуму про співпрацю, який підписано між Координаційним центром з надання правової допомоги, Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України та Державною установою «Центр пробації», в межах якого розроблено спільний план дій. План спрямований на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі, тримаються під вартою в місцях попереднього ув’язнення або перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації  від 17 вересня 2018 року.

Наступний дистанційний пункт прийому громадян планується 04 грудня 2018 року.

Нагадуємо, за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711, тел: (0462) 651-477, E-mail: office.chernihiv@legalaid.cn.ua

Єдиний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.