назад
06.07.16

У центрі зайнятості розповіли як отримати безоплатну правову допомогу та де реєструватимуть громадські формування

pd

05 липня 2016 року в приміщенні Полтавського регіонального центру зайнятості відбувся семінар для осіб, які перебувають на обліку, під час якого начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД  ЦентруАндрій Свєшніков поінформував присутніх про права громадян на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначив категорії осіб, які мають право на таку допомогу.

Крім того, присутніх поінформовано, що наказом Міністерства юстиції України «Про запровадження пiлотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань» від 17 червня 2016 року №1717/5 передбачено запровадження пілотного проекту в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Центру за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).