назад
05.10.17

У ЦНАПі Хмельницької райдержадміністрації запрацював пункт доступу до безоплатної правової допомоги

ЦЗ5     Уже цієї середи, 3 жовтня, у точці доступу до безоплатної правової допомоги фахівці Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультували відвідувачів районного центру надання адміністративних послуг.

     На виконання меморандуму про співпрацю, укладеного 30 серпня 2017 року, директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький та начальник відділу правопросвітництва та взаємодії із суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Ярусевич зустрілися із заступником голови Хмельницької районної державної адміністрації Сергієм Янчуком і начальницею відділу з організації діяльності центру надання адміністративних послуг РДА Тетяною Мадерою.

ЦЗ1ЦЗ7

     Предметом обговорення стало налагодження ефективної взаємодії центрів задля розвитку партнерства, координації спільних дій, проведення комунікативних заходів та надання безоплатної правової допомоги клієнтам ЦНАПу.

     Одним із пунктів меморандуму передбачено утворення дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у ЦНАПі Хмельницької РДА. Тож відтепер кожної першої середи місяця безпосередньо в приміщенні ЦНАПу з 9:30 до 10:30 громадяни зможуть отримати безкоштовні консультації та роз’яснення з правових питань, які надаватимуть працівники Хмельницького місцевого центру з надання БВПД. Перше консультування відбулося вже цієї середи, 3 жовтня.

     ЦНАП Хмельницької РДА розташований за адресою: м.Хмельницький, вул.Кам’янецька, б.122/2. Тел. (0382)67-09-37.