назад

У Великомихайлівському, Захарівському та Іванівському районах відсвяткували другу річницю відкриття бюро правової допомоги

saharivka byro 1Два роки тому відчинили свої двері понад 400 бюро правової допомоги по всій території України. Місією бюро стало захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей і правової спроможності соціально вразливих груп населення, територіальних громад та спільнот. Такі бюро правової допомоги почали діяти також у Великомихайлівському, Захарівському та Іванівському районах.

31 серпня 2018 року працівники Великомихайлівського бюро правової допомоги гостинно приймали найактивніших учасників правопросвітницьких заходів, що організовувались та проводились працівниками бюро протягом двох років активної роботи.

velykomyhaylivka byro

Працівники Захарівського бюро правової допомоги організували для дітей смт. Захарівка ситуаційний тренінг у формі гри «Правовий лабіринт». На занятті дітей навчили швидко знаходити правильний вихід у правових колізіях, які виникають у повсякденному житті.

Крім цього, було проведено вуличне інформування серед жителів Захарівки. Перехожих інформували про можливість отримання безоплатної правової допомоги, яка гарантується державою. Усі бажаючі отримали інформаційні матеріали з роз’ясненнями щодо найпоширеніших правових питань.

saharivka byro 1

saharivka byro 3

Працівники Іванівського бюро правової допомоги провели вуличне інформування серед дітей Іванівки віком від 11-13 років. Темою вуличного інформування було: «Твої права – твій надійний захист». Діти отримали паспорти прав дитини, інформаційні буклети та кольорові кульки.

ivanivka byro 1

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 2. Телефон: (04853) 5-03-66, (04853) 5-04-43

Захарівське бюро правової допомоги: смт. Захарівка, вул. 1-го Травня, 49. Тел.: (04860) 9-44-30.

Іванівське бюро правової допомоги: смт. Іванівка, вул. Центральна, 93. Тел.: (04854) 2 00 55

Великомихайлівське бюро правової допомоги: смт. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2-б. Тел.: (04859) 40 300

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103