назад
09.10.17

У Вінницькому місцевому центрі відбулася урочиста нарада з нагоди Дня юриста

06 10 2017 106 жовтня 2017 року у Вінницькому місцевому центрі з надання БВПД відбулась урочиста нарада з нагоди професійного свята – Дня юриста. У заході взяли участь працівники центру та бюро правової допомоги, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Сергій Фролов, голова Вінницької обласної організації «Спілка юристів України» Олексій Гончар, представник Ради адвокатів Вінницької області Анатолій Грачов та адвокати.

З вітальним словом до присутніх звернулась директор Вінницького місцевого центру Лариса Пікановська та побажала всім життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності. В свою чергу, Олексій Гончар вручив директору почесну Грамоту Вінницької обласної організації «Спілка юристів України». «Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів» – відзначив голова Вінницької обласної організації «Спілка юристів України».

06 10 2017 4

Сергій Фролов вручив працівникам Вінницького місцевого центру з надання БВПД Грамоти від Регіонального центру за сумлінну працю та високий професіоналізм. «Нехай всі ваші професійні зусилля винагороджуються повагою і довірою громадян» – зазначив Сергій Олександрович.

06 10 2017 2

Також, з нагоди відзначення Дня юриста працівники центру, бюро та адвокати були нагороджені почесними Грамотами Вінницького місцевого центру з надання БВПД, Вінницької обласної організації «Союз юристів України» та Ради адвокатів Вінницької області.

06 10 2017 3

Після завершення урочистої частини відбулась оперативна нарада, де були обговорені результати роботи Вінницького місцевого центру за III квартал та наказ щодо створення Комісії, метою якої є оцінювання, забезпечення якості, повноти та своєчасності надання первинної та вторинної правової допомоги працівниками центру.

Нагадуємо, Вінницький місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м. Вінниця, вул. Порика, 29.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106